به نقل از طبیعت لئوناردو تستی ، ستاره شناس در رصدخانه جنوب اروپا در گارچینگ ، آلمان گفت: “اکنون که فسفین پیدا کردیم ، باید بفهمیم که آیا این نشانه زندگی است.”

در 14 سپتامبر ، دانشمندان با استفاده از محدوده بزرگ آتاکاما در شیلی و تلسکوپ جیمز کلرک مکسول در هاوایی ، حدود 55 کیلومتری سطح ناهید ، از کشف فسفین در جو ونوس خبر دادند. داده های رادیویی نشان می دهد که نور در میلی متر طول موج جذب می شود ، که مربوط به غلظت 20 قسمت فسفر در یک میلیارد قسمت از جو است.

ستاره شناسان فسفین (ترکیبی سمی از هیدروژن و فسفر) را به عنوان علامت احتمالی حیات در سایر سیارات شناسایی کرده اند. جالب اینجاست که فسفین توسط برخی موجودات روی زمین نیز تولید می شود.

کلارا سوزا-سیلوا ، اخترفیزیکدان مولکولی در انستیتوی فناوری ماساچوست در کمبریج و از نویسندگان مطالعه تشخیصی فسفین ، گفت: “خوشبختانه عمر بی هوازی فسفین به طور کامل تولید می شود.” با این حال ، این گاز باید در جو سخت و اسیدی ونوس تجزیه شود.

این امر محققان را به این نتیجه رساند که باید مکانیسمی برای پر کردن گاز وجود داشته باشد ، که به تولید بیولوژیکی ناشناخته یا فرآیند شیمیایی اشاره دارد که دانشمندان هنوز نتوانسته اند آن را توضیح دهند. محققان با این پیشنهاد که برخی از میکروب های موجود در هوا می توانند در منطقه ای که فسفین جوی یافت می شود – بیش از فشارهای خرد کننده و دمای گرم سطح سیاره – زندگی کنند ، زندگی می کنند.

قبل از بررسی جدی این احتمال ، برخی از محققان هنوز در تلاشند تا تعیین کنند که آیا واقعاً فسفین در ناهید وجود دارد ، زیرا هنوز مشکوک و قانع کننده نیست.

متیو پازک ، بیوشیمیست کیهانی از دانشگاه فلوریدا جنوبی در تامپا ، گفت: “این سوicion ظن تا حدی به این دلیل است که محققان فقط یک خط جذب فسفین را در داده های خود شناسایی کرده اند ، بنابراین سایر محققان باید این موضوع را تأیید کنند.” کردن.

اکنون ستاره شناسان امیدوارند که با استفاده از تلسکوپ های دیگر روی زمین آن را مشاهده کنند. جیسون دیتمن ، دانشمند سیاره ای در انستیتوی فناوری ماساچوست که قصد دارد با همکاری سوزا-سیلوا مشاهداتی انجام دهد ، گفت: “ما از دو ابزار استفاده خواهیم کرد.” یکی از این ابزارها تجهیزات تلسکوپ مادون قرمز ناسا در هاوایی است. وسیله نقلیه دیگر رصدخانه ستاره شناسی مادون قرمز ناسا استراتوسفر است.

رصدخانه مادون قرمز استراتوسفر ، معروف به SOFIA ، نام رصدخانه هوا است. این رصدخانه که به طور مشترک در اختیار مراکز هوافضای آلمان و ناسا است ، به یک منعکس کننده دو و نیم متری سوار بر بوئینگ 747 SP مجهز شده و برای رصد آسمان بین 1 تا 655 میکرومتر طراحی شده است.

مشاهدات در طیف مادون قرمز و سایر طیف ها به دانشمندان اجازه می دهد تا به دنبال سایر خطوط جذب مرتبط با فسفین باشند و راهی برای تأیید وجود آنها پیدا کنند. آنها می توانند در مورد محل قرارگیری فسفین و نحوه تغییر میزان آن در طی روزها و هفته ها اطلاعات بیشتری به شما بدهند. دیتمن و محققان دیگر امیدوار بودند که در ماه ژوئیه سال 2020 زهره را ببینند ، اما شیوع ویروس کرونا آن را به تأخیر انداخت.

دیتمن گفت: “ما امیدواریم که در آینده اطلاعات جدیدی داشته باشیم.”

دانشمندان علاوه بر مطالعه زمین ، برای مطالعه سایر سیارات نیز بسیار تلاش کرده اند. سه مأموریت نزدیک به ناهید در ماه های آینده برای پرواز در نظر گرفته شده است. این مأموریت ها شامل فضاپیمای BepiColombo آژانس فضایی اروپا (ESA) و آژانس اکتشاف هوافضا ژاپن است که در مدار عطارد قرار دارد و مدارگرد خورشیدی آژانس فضایی اروپا و مدارگرد خورشیدی پارکر ناسا. آن ها خواهند.

مشاهدات این فضاپیما مفید است زیرا محدود به جو زمین نیست. با این حال ، لازم به ذکر است که این کاوشگرها برای مشاهده سیارات مانند عطارد یا سطح خورشید طراحی شده اند ، بنابراین مشخص نیست که آیا آنها به اندازه کافی حساس هستند تا بتوانند فسفین را در جو ونوس تشخیص دهند.

Bipi Colombo در پرواز مورد انتظار خود در ماه اکتبر شانس گاز کمی خواهد داشت و در ماه آگوست آینده با ابزار مادون قرمز خود شانس بیشتری خواهد داشت. کاوشگر خورشیدی پارکر همچنین می تواند این گاز را با دستگاهی که برای مطالعه ذرات خورشید طراحی شده است ، تشخیص دهد.

نور رئوفی ، فیزیکدان فیزیک در آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جان هاپکینز در دانشگاه جان هاپکینز در مریلند ، دانشمند پروژه مأموریت پارکر ، گفت: “این کار دشواری نیست ، اما من آن را رد نمی کنم.”

در حال حاضر یک فضاپیما در حال چرخش به دور زهره است و این کاوشگر هوایی Akatsuki یا Venus یا Planet-C است ، یک کاوشگر فضایی که توسط آژانس اکتشاف هوافضا ژاپن به منظور بررسی جو ونوس در مدار قرار گرفته است.

کاوشگر ژاپنی در سال 2015 وارد مدار ناهید شد و اکنون در حال جستجوی آب و هوای ناهید است و به دنبال آتشفشان است. اگرچه این کاوشگر ابزار دقیق مورد نیاز برای ردیابی مستقیم فسفین را ندارد ، اما می تواند از راه های دیگر به دانشمندان کمک کند.

تاکهیکو ساتو ، از آژانس اکتشاف هوافضا و دانشمند پروژه ژاپن گفت: “جو و ابر سنگ زندگی هستند.” ما می توانیم در مورد آن اطلاع دهیم.